Webshop ‘handmade4you’
Handmade4you

Webshop ‘handmade4you’

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog

Een aantal weken geleden heb ik de webshop handmade4you leren klennen. Bij deze net opgestarte webshop uit België worden zelfgemaakte producten verkocht. De producten komen van verschillende makers. Onder andere van een aantal vrouwen uit Zuid Afrika. De webshop is namelijk met een bepaald doel opgezet. Webshop eigenaresse Ann vertelt: “Het idee voor de handmade4you website is er gekomen door een project dat we opgestart zijn in Zuid Afrika.

In 2019 trokken we gewapend met stikmachines naar Komatipoort, waar we enkele zeer gemotiveerde dames hebben leren naaien en stikken.  Vele maanden later zijn deze dames nog steeds aan het stikken want het extra centje dat ze daarmee verdienen geeft hen toch wat meer ademruimte. En zo is het label “Sew for life” geboren. De ritszakjes en totebags die ze gemaakt hebben verkopen we via de handmade4you webiste. De opbrengst gaat naar het sewforlife project, momenteel zijn we aan het sparen om een paar naaimachines bij te kopen want het project groeit heel snel en we hebben machines te weinig. Dus als je een ritszakje op handmade4you koopt doe je niet alleen jezelf maar ook iemand in Zuid-Afrika een groot plezier.”

Inmiddels staan er kussenslopen met een ontwerp van mij op de site. Daar ben ik heel trots op! Een deel van de opbrengst gaat ook naar het sew for live project. Op de website zijn onder andere ook handgemaakte lampen en sieraden te koop. Onder het kopje ‘onze makers’ kun je meer over de mensen achter het product lezen.

Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op www.handmade4you als je meer wilt weten over deze bijzondere website!