Illustraties-en-Webshop

Welkom bij Heleen Illustratie, ik maak illustraties in opdracht zoals illustratieve logo’s, illustraties, opdrukken voor shirts, dessins en kaarten. Kijk maar eens op de pagina diensten voor inspiratie.

Mijn illustraties kan ik in vijf woorden omschrijven:

Vriendelijk familie hip kleurrijk en uniek

Daarnaast heb ik een webshop waarin binnenkort verschillende leuke producten te koop zijn. Educatieve producten voor jonge kinderen, producten voor jonge ouders, shirts, knutselbladen en boekjes. De meeste producten zijn te downloaden en dus na aankoop direct te gebruiken. Maar naast betaalde producten zijn er ook gratis producten te downloaden.

In mijn portfolio vindt je mijn illustraties en illustratieve logo’s

Wat kan ik voor je ontwerpen?

Heb jij een illustratie nodig voor je bedrijf of ben jij als particulier op zoek naar een mooi ontwerp? Dan hoor ik graag van je! Ik ben benieuwd naar je ideeën. Je kunt je vragen stellen via contact of een mailtje sturen naar info@heleenillustratie.com

Ula Rusin
Ula Rusin
Lees verder
Ik heb het voorrecht dat ik samen met Heleen mag samenwerken, ik heb haar leren kennen als een zeer communicatief, open, intuïtief en lief persoon. Dit neemt ze ook mee in haar werk. Als collega is ze zeer betrokken, persoonlijk en ze heeft snel een beeld van wat er moet gebeuren of van haar verwacht word.. Ze kan haar opgedane kennis uitstekend combineren met haar persoonlijke eigenschappen, dit maakt haat uniek.
John Doe
John Doe@username
Lees verder
.
Mark Bergsma
Lees verder
Vanuit mijn werk ken ik veel ontwerpers, maar een expert in het ontwerpen van patronen is alleen Heleen! Met veel liefde ontwerpt zij haar patronen om de wereld weer iets vrolijker te maken 😁
Previous
Next