Je bekijkt nu Juul, hoe het begon..

Juul, hoe het begon..

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

Om dit verhaal over Juul te starten moet ik eigenlijk eerst vertellen hoe ik Ula heb leren kennen. In een ander blog vertelde ik al dat mijn illustratiewerk even stil lag in een bepaalde periode en toen ik besloot er weer werk van te maken startte ik een zakelijke pagina op Facebook. Daar plaatste ik mijn werk. Dat gaf mij de gelegenheid om mijn werk te delen en te wennen aan het publiceren van mijn werk. Ik was namelijk nog behoorlijk onzeker. Eén van mijn volgers was Ula. 

Ze vond mijn werk mooi! Zij wilde zelf graag eens een kinderboek schrijven. Ze zocht contact met mij om te vragen of ik het wilde illustreren. Ik vond het leuk dat Ula me vroeg. Ik werd enthousiast! Het klonk als een leuk project! Vooral omdat Ula mij liet meedenken over het verhaal. We spraken af om te overleggen over het boek. We hadden grootse plannen over een bepaald genre. Een serie aan boeken. 

Toen er weer een wedstrijd op de planning stond bij een grote uitgeverij besloot ik Ula te vragen of we samen mee zouden doen. Zij kon dan het verhaal schrijven en ik zou de illustraties maken. Dat leek Ula een goed idee. En zo ging Ula voor het eerst serieus aan de slag met een verhaal. Een verhaal over een meisje. Het meisje Juul! 

Wil je weten hoe dit project verder gaat? Volg ons dan hier of op Instagram om meer te lezen en te zien van Juul! 

Liefs,

Geef een antwoord