Illustratief logo

Voor sommige merken is een illustratief of getekend logo passender

Als je op zoek bent naar een logo voor jouw merk, één die bij jouw bedrijf past, dan is het fijn als er iemand met jou kan meedenken en je ideeën weet om te zetten in een passend ontwerp. 

Mijn specialiteit is illustreren en daarom noem ik mijn logo’s illustratief. 
Ik maak graag een kleine sterke illustratie als logo voor een bedrijf. Dit doe ik door bepaalde onderdelen eerst te tekenen en het vervolgens zodanig om te zetten in vectoren dat het nog steeds dat getekende aspect heeft.

Ik maak het logo geschikt om te vergroten zodat er geen kwaliteitsverlies ontstaat maar ook om te verkleinen zodat het logo herkenbaar blijft. 

Het moet geschikt zijn om op verschillende manieren weer te geven in de kleuren die passen bij jouw bedrijf. En, nog belangrijker, het logo moet passen bij datgene waar jouw bedrijf voor staat!

Als de voorbeelden je aanspreken kun je vrijblijvend contact opnemen om je ideeën te bespreken. 

Wat je krijgt en de kosten:

  • Twee revisierondes met schetsen
  • Een passend logo in vector
  • De bestandsformaten die jij kunt gebruiken op je website
  • De bestandsformaten die geschikt zijn om te drukken
  • Huisstijlkleuren 

De prijzen:

300 euro exclusief BTW

Extra revisieronde kost 50 euro (alleen aanpassingen aan bestaand ontwerp)

Een opdracht voor een mooi ontwerp is meestal niet standaard. 
Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op de omschrijving.
Mocht je de standaard opdrachtomschrijving zoals hierboven vermeldt aangepast willen hebben dan reken ik hier in overleg een meerprijs voor.  

Ik hanteer 2 revisierondes als standaard. Ik vind het belangrijk dat jij, de klant, tevreden bent. Twee revisierondes geven mij meer mogelijkheden om echt aan te sluiten bij je ideeën. 

Natuurlijk kan ik niet blijven doorgaan met aanpassen en daarom reken ik een bedrag extra wanneer er volgens jou meer revisierondes nodig zijn. 

Ook grote aanpassingen na de 2 revisierondes en na het goedkeuren van de opdrachtomschrijving worden wel doorberekend in de prijs. Daarom is het ook zo belangrijk om goed te overleggen en besteed ik hier graag tijd aan. Zo kunnen we beiden tevreden zijn over het resultaat.

Alle prijzen zijn exclusief BTW. De algemene voorwaarden zoals deze op de website staan en meegeleverd worden bij de prijsopgave zijn op deze opdrachtomschrijvingen van toepassing.