Illustraties

Soms heb je voor je website of andere communicatiemiddelen een illustratie nodig.

Deze kan ik voor je verzorgen. Ik maak de illustraties in PNG/JPG. Ik zorg ervoor dat ze bruikbaar zijn voor je communicatiemiddel. Mijn expertise zijn dagelijkse tafereeltjes en figuurtjes. Mijn illustraties zijn daarom heel geschikt om tekst te verduidelijken, zeer geschikt als kleurplaten door de duidelijke lijnen die ik vaak gebruik, en ze geven daarnaast een vrolijke noot. 

Als de voorbeelden van illustraties onderaan de pagina je aanspreken kun je vrijblijvend contact opnemen. We bespreken dan wat je nodig hebt en hoe ik daarbij kan aansluiten.

Wat je krijgt en de kosten:

5 kleine illustraties (zie voorbeelden) voor website of ander communicatiemiddel

2 revisierondes

Kosten: 250 euro exclusief BTW

Een opdracht voor een mooi ontwerp is meestal niet standaard. 

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op de omschrijving. 

Mocht je de standaard opdrachtomschrijving zoals hierboven vermeldt iets aangepast willen hebben met bijvoorbeeld een extra figuurtje dan reken ik hier in overleg een meerprijs voor. Denk bijvoorbeeld aan 50 euro voor een extra figuurtje. 

Ik hanteer 2 revisierondes als standaard. Ik vind het belangrijk dat jij, de klant, tevreden bent. Twee revisierondes geven mij meer mogelijkheden om echt aan te sluiten bij je ideeën. 

Natuurlijk kan ik niet blijven doorgaan met aanpassen en daarom reken ik een bedrag extra wanneer er volgens jou meer revisierondes nodig zijn. 

Ook grote aanpassingen na de 2 revisierondes en na het goedkeuren van de opdrachtomschrijving worden doorberekend in de prijs. Daarom is het ook zo belangrijk om goed te overleggen en besteed ik hier graag tijd aan. Zo kunnen we beiden tevreden zijn over het resultaat. 

Alle prijzen zijn exclusief BTW. De algemene voorwaarden zoals deze op de website staan en meegeleverd worden bij de prijsopgave zijn op deze opdrachtomschrijvingen van toepassing.